Om Sundrops

Företaget startades i april 1999 av mig,  Stephane Grun, och min sambo Marie Bergeås, efter avslutad massageutbildning på Kroppsterapiskolan i Linköping 1998, där vi båda blev certifierade massageterapeuter. Samma år lärde vi oss även  Energi magnet massage.

Affärsidén är att åka ut till företag och behandla och förebygga direkt på arbetsplatsen, men även att ta emot klienter i lokalen på Laggarhultsgatan 15 i Katrineholm.

Efter några års gemensamt masserande är det numera bara jag, Stephane som jobbar kvar som terapeut, medan Marie har bytt yrke och numera jobbar som mäklare hos Mäklarbolaget i Katrineholm. 

Jag är medlem i KY (Kroppsterapeuternas yrkesförbund) och har patient- och ansvarsförsäkring.

Sedan 2003 är jag även Bowen- och VHT -Terapeut , utbildad på Bowenakademin i Norden i Skottorp.

Hösten 2006 började jag lära mig Omnihelande (OH1), och våren 2007 Multidimensionell Psykologi  (MP1). Dessa utbildningar har hjälpt mig att få bättre resultat på de terapier som jag redan utövar.

 Reconnective Healing kom jag i kontakt med våren 2008. Efter att ha läst om en kommande seminarium med Eric Pearl i Stockholm i maj i år blev jag nyfiken direkt. Nu efter att jag har varit på seminariet och gått level I och II har jag fått tillgång till dessa nya healingfrekvenser.

I september månad gick jag även en intensivkurs i mobilisering och manipulering hos  Calle Ahlstrand i Karlstad.

I Mars 2010 lärde jag mig Lotorpsmetoden, som gjorde mig mer medveten om vikten i rätt andning!

Jag har numera många verktyg att jobba med för att kunna hjälpa dig. Ofta blandar jag intuitivt flera metoder under behandlingen för att få det bästa möjliga resultatet.