Jag kan erbjuda  flera olika behandlingar.

Klassisk massage har jag jobbat med i 13 år nu och tycker fortfarande att det är lika kul att massera som när jag utbildade mig. Jag utgår alltid från DINA behov och önskemål! Tillsammans med dig utformar jag den bästa behandlingen för just DIG! Du kan få en något hårdare och djupare massage som gör lite "skönt-ont" eller en mjukare variant om du bara vill slappna av och ha det skönt. Jag anpassar alltid massagen individuellt efter klienten för bästa resultat. Om du vill prata eller bara vara tyst under behandlingen, väljer du själv. Har du inga större besvär så räcker 30 min för en djupgående massage av t.ex. ryggen, axlar och nacken eller benen. 45 min för en längre halvkroppsbehandling om du har mer besvär. En helkroppsmassage i avslappnande syfte tar ca. 60 min. I behandlande syfte upp till 90 min. Ibland och vid behov blandar jag olika behandlingar för att nå  bästa möjliga resultat. Det brukar räcka med 2 till 5 behandlingar med en veckas mellanrum för att få hållbara resultat, om du har haft ont en längre tid. Vid mer akuta besvär kan det räcka med bara en behandling.

30 min - 400 kr      45 min - 500 kr       60 min - 600 kr       75 min - 700 kr       90 min - 800 kr         

 Lotorpsmetoden bygger på svensk klassisk massage och inriktar sig på behandling av andningsmuskulaturen. I metoden ingår också andningsövningar för att lära patienten att andas bättre. Under en behandling genomförs ett antal ordentliga utandningar där patienten får hjälp med att verkligen tömma lungorna. Effekten av detta är ofta häpnadsväckande kraftig och många känner en omedelbar effekt och förbättring av problem som kan ha varat i åratal.

första behandling 90 min - 800 kr
kommande behandlingar 60 min - 650 kr

Reconnective Healing är en ny form av healing introducerad av amerikanen Eric Pearl. Den stämmer dig i en ny frekvens och balanserar dig, du når djup avslappning och du kan få uppleva läkande på olika plan.

60 min - 600 kr
boka 3 behandlingar för 1300 kr

Bowenterapi är en mycket mjuk och djupgående behandling som aktiverar kroppens egen läkningskraft.
Jag blev certifierad Bowenterapeut 2003 och har fått mycket bra resultat hos många klienter under åren.
60 min - 600 kr
. 
VHT (vibro muscular harmonisation technik) är en kroppsterapi som är utvecklad ur Bowenterapin som jag lärde mig hösten 2003 och som de flesta tycker mycket om därför att den för det mesta ger mycket bra resultat. VHT känns lite mer och jag går igenom fler punkter än vid bowenterapi. Vid en helbehandling (60 min) går jag igenom hela kroppen, först bak sen framsida. För lättare besvär räcker det ofta med en halvkroppsbehandling.
30 min - 400 kr ( halvkropp )                60 min - 600 kr

Energi Magnet Massage är en jätteskön helkroppsbehandling på 30 min för dig som vill ha en allmänt uppiggande och avslappnande behandling. Den utförs i en massagestol och du behåller kläderna på.

 

30 min - 400 kr

Du kan självklart köpa Presentkort

till alla Behandlingar eller för olika belopp! 

Din bästa tid är nu!

 

Ta hand om dig själv och unna dig

en skön behandling!

 

Välkommen för tidsbeställning!